Ik was ziek, en ben alleen mijn kamer uit gekomen voor het teleurstellende ontbijt, en om naar de 7eleven te gaan voor wat eten. Heb de hele tijd oplosthee gedronken, en heb in bed gelegen.

Hotel

Zoals gisteren te zien en te lezen was, het hotel is niet zo goed (lees slecht). Terwijl ik op bed lag, heb ik het hotel nog opgezocht. De reviews waren niet zo slecht, maar het was ook niet de bedoeling om de hele dag op bed te liggen. Maar wat mij erg opviel was dat het hotel niet meer te reserveren was op Booking. Dat plus de staat van het hotel doet mij vermoeden dat het hotel gesloopt of volledig gerenoveerd gaat worden.

Het was ook een beetje raar gebouw, laat mij het uitleggen. Het gebouw heeft 9 verdiepingen 1F (in Japan zetten ze ‘F’ achter verdiepingen, waarschijnlijk van het Engelse woord “floor”) tot 9F en een 1B (kelder). Je komt binnen op 1F, en daar zit (alleen vanuit buiten berijdbaar) een 7eleven. Je loopt daar tegen roltrappen aan, de lift is achter de roltrappen, maar niet aangegeven. Op 2F zit niks, er waren overduidelijk winkels, maar het is nu leeg. Op 3F zit de lobby en het “restaurant” (waar zover ik kon zien, alleen het ontbijt is). Daarboven zitten kamers.

Het ligt aan een winkelstraat, en ‘s nachts zijn mensen luid. Ergens in de buurt is een bar of comedy club, en je hoort steeds mensen lagen. Dit verwarde mij de eerste nacht erg, omdat ik dacht dat ik het droomde.

Ontbijt

Het ontbijt was een buffet, maar was net zo als het hotel, niet zo goed. Er was niet veel keuze, en de opties die mij enigszins aanspraken:

  • Bleekste stukjes ananas die ik ooit heb gezien bijna wit
  • Stukjes sinaasappel, als in partjes
  • Wat roerei (genoeg voor anderhalf persoon)
  • En een paar van die kleine een worstjes

Het viel mij op dat er twee oudere dames rondliepen, maar ik heb maar één andere klant gezien.