Professional Cloud Architect

2021 – 2023, Google Cloud.

Professional Cloud Architects hebben diepe kennis van cloud architectuur and Google Cloud, zij ontwerpen, ontwikkelen, en onderhouden robust, veilige, schaalbare, hoog beschikbare, and dynamische oplossingen om business objectives te halen.

Certified Kubernetes Application Developer

2021 – 2023, Cloud Native Computing Foundation.

Certified Kubernetes Application Developers (CKAD) kunnen cloud-native applicaties voor Kubernetes ontwerpen, bouwen en implementeren.

Associate Cloud Engineer

2021 – 2023, Google Cloud.

Associate Cloud Engineers implementeren applicaties, bewaken activiteiten en beheren bedrijfsoplossingen.

HBO-ICT Software Engineering

2016 – 2019, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam.

Toen ik in 2016 overstapte van “Game Development” naar “Software Engineering” begon ik meteen aan mijn eerste stage. Waarna ik meteen kon beginnen met de hogere formuliertjes invul klassen.

Nederlands rijbewijs AM, B

2014 – 2015, Rijschool Green, Amstelveen.

Standaard Nederlands rijbewijs voor geschakelde auto en scooter. Ongeveer 30 uur aan lessen, en een weekendcursus voor mijn theorie. Wat kan ik hier nog over zeggen, het is een rijbewijs, ik dacht, laat ik het op mijn C.V. zetten, kan handig zijn. Om het interessanter te maken, heb ik het in één keer gehaald.

HBO-ICT Game Development

2014 – 2016, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam.

In 2014 ben ik begonnen aan een HBO ICT-opleiding, toegespitst op “Game Development”. Ik vond het eerst leuk om over IT te leren met games als uitgangspunt. Maar het voelde na het eerste jaar meer aan als een ICT-opleiding met wat game development stickers er opgeplakt. Telkens als het net interessant werd, kwam er een “maar dat dat hoef je niet te weten” aan.

Dus besloot ik in 2016 over te stappen naar de richting “Software Engineering”. In de hoop dat die iets meer de diepte van de technische kant ingingen, dat gingen ze niet.

HAVO, Altra College

2012 – 2014, Altra College, Amsterdam.

In 2012 ingestroomd in de 3e klas. Daar heb ik in de bovenbouw het “natuur en techniek” vakkenpakket gevolgd. Het was een middelbare school met kleinere klassen, maar geen specialiteit.

Ik heb daar in 2014 mijn HAVO-diploma behaald, zonder onvoldoendes. Net zoals de meeste mensen.

HAVO, Gerrit van der Veen College

2008 – 2012, Gerrit van der Veen College, Amsterdam.

In 2008 aan begonnen, eerst een jaar “HAVO/VWO”, toen heb ik een jaar VWO gedaan. Maar dat was niet mijn ding en ben ik terug gegaan naar HAVO. Het is een creatief ingestelde school, veel kunst vakken. Het was wel leuk om te doen, maar ik ben toch wat technischer ingesteld.

In 2012 ben ik van school gewisseld, voor de kleinere klassen en meer aandacht.