Visitors4U

2020, Ontwikkeling beëindigd.
Een ServiceNow applicatie om bezoekers te registreren, diensten te bestellen, en diensten aan ze te linken. De applicatie is agnostisch tegen over reserveringen waar de bezoekers voor komen, dus het kan aan elke applicatie met reserveringen gelinkt worden. Ontwikkeling was in begin 2020 beëindigd, omdat andere applicaties hogere prioriteit kregen. Later is het project geïntegreerd in de officiële ServiceNow Workspace Service Delivery module, te lezen in deze aankondiging.

What Should We Play On Steam

2019, Publiekelijk beschikbaar op WhatShouldWePlayOnSteam.com, broncode op Gitlab
Vaak als ik een spelletjes ging spelen werd de vraag “wat zullen we spelen” gesteld. Ik had een site gevonden (WhatShouldIPlayOnSteam.com), die je gebaseerd op je gebruikersnaam een willekeurig spel uit je Steam bibliotheek geeft, maar dat was voor één gebruiker. Dus gingen we elkaar vragen stellen eerst “heb jij X” en daarna “zin om X te spelen?” voor een half uur, om een spel dat we gaan spelen te vinden. Dus besloot ik een site te maken die dat voor je doet, een spel vinden die we kunnen spelen.

De site bestaat uit twee delen, een VueJS frontend, en een NodeJS backend die met de Steam APIs communiceert. Tijdens het begin van development kwam ik er achter dat de Steam APIs nogal traag waren, met reactietijden van meer dan een seconde. Dus moest ik een vorm van caching toevoegen, daar voor heb ik Redis gebruikt. Na de eerste laag caching, heb ik nog een laag caching toegevoegd voor het vinden van spellen die alle spelers hebben.

Dus nu cached het de speler ID gebaseerd op “vanity URL”, een lijst van spellen per speler, en lijst van spellen die één groep spelers heeft. Gelukkig heeft Redis een makkelijke oplossing om cache items na een vaste tijd weg te gooien, dus hoef ik me geen zogen te maken om crashes door dat de cache vol raakt. What should we play on steam?

4Visitors

2019, Beta release.
Een Android app gebouwd in Kotlin om bezoekers te registreren en in te checken. Heeft een dashboard voor receptiemedewerkers, en een kiosk modus voor bezoekers om zelf in te checken.

CI4U/4DevOps

2019, Intern beschikbaar.
Een CI/CD integratie voor ServiceNow. Het heeft een integratie met source-control software van GitHub, GitLab, en BitBucket. En een integratie met build/pipeline tools van GitLab en Jenkins.

Rooms4U Outlook add-in

2018, Beschikbaar op de ServiceNow store.
Een Outlook add-in om kamers te reserveren in Rooms4U (een ServiceNow applicatie). Gebouwd met een Angular 6 frontend, en een C# ASP.NET backend.

Roadmap4U

2017, Beschikbaar op de ServiceNow store.
Project roadmap visualisatie tool in ServiceNow, gebouwd op ServicePortal technologie, met een AngularJS frontend. Ontwikkeld voor het Britste Ministerie van werk en pensioen, en ING. Old Roadmap4u design

Konektis dashboard

2017, Beschikbaar voor klanten.
Een ASP.NET Core dashboard voor het online CRM synchronisatie systeem Konektis. Konektis dashboard

Rembrandt F&O App

2017, Intern beschikbaar.
Een Xamarin.Forms mobile app, met een ASP.NET backend. Prototype voor bankiers om relaties met klanten te onderhouden. Ontwikkeld voor Rembrand F&O.

Donpl App

2016, Intern beschikbaar (deprecated).
Een Xamarin.Forms mobile app, voor het Donpl platform. Ontwikkeld voor Flores.nl als een studenten project bij de HvA.